Ga naar hoofdinhoud

Rijnlands Lyceum warmt zich op voor het goede doel

6 maart 201559 second read

Wassenaar – Dit jaar doet het Rijnlands Lyceum Wassenaar weer mee met de CPC. Zo’n 70 leerlingen en 10 docenten zullen zich van hun sportieve kant laten zien.

Ook de leerlingen van klas 1A en hun mentor, Kerry Campbell, zijn zich aan het warmlopen. Kerry Campbell gaat nl in april meedoen aan de 35ste editie van de marathon in Londen. Om deze te kunnen uitlopen, bereidt ze zich voor door o.a. mee te doen aan de CPC van a.s. zondag. Haar mentorklas steunt haar hierbij, want het doel van Kerry is nobeler dan alleen een marathon lopen.

Kerry rent met een doel: een goed doel. Deze Wassenaarse van Schotse komaf wil ruim 3000 euro inzamelen voor wereldwijd onderzoek naar kanker. Door zich te laten sponsoren voor de marathon van Londen hoopt zij haar doel te bereiken. En dat lijkt te lukken: haar mentorleerlingen steunen haar doel en laten zich sponsoren tijdens de CPC, want ook zij willen hun steentje bijdragen. Inmiddels is ruim 90% van het streefbedrag bereikt.

Op de site www.justgiving.com/2015londonmarathon kunt u meer lezen over wat Kerry drijft zich voor dit doel in te zetten. En: alle kleine beetjes helpen, ook uw bijdrage is welkom.

Tags

RLWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top