Skip to content

We All Kissed Beth Cooper te gast in Kakafonie

6 maart 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 8 maart om 13:10 uur is de formatie We All Kissed Beth Cooper (vaak afgekort tot WAKBC) te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. We All Kissed Beth Cooper is de nieuwe sensatie onder de poprockbands van Nederland. Hun explosieve optredens en hun songs met rake noten laten een stevige indruk achter bij het publiek.

De mix van de muzikanten uit verschillende genres van hardrock tot popmuziek uit de jaren tachtig maakt het geluid waar je niet om heen kan. Een ervaring die je moet beleven. De band bestaat drie jaar en heeft wat wisselingen ondergaan, die de band meer kracht hebben gegeven. Een zanger die niet alleen een geweldige stem heeft, maar ook de performance heeft en die het publiek meeneemt in de muziek. Snerpende gitaren en een stevige bas en drum, melodieuze solo’s , teksten die je raken.

De ervaringen van alle muzikanten maken het tot een feest om naar te kijken en te luisteren. De muziek is toegankelijk voor iedereen en klinkt gemakkelijk in de oren. Van simpele rocknummers tot uitstekend uitgewerkte commerciële songs. Alle songs zijn eigen werken van de bandleden. Je moet het gewoon meemaken. WAKBC bestaat uit Stefan Krikke (zang), Tino Azeitona (gitaar), Mark Mulder (drums), Tjari Zoontjes (bas en zang), Vincent van Vliet (gitaar en zang). De band laat zich graag boeken voor optredens in het westen van Nederland. Meer informatie is te vinden op www.wakbc.nl en de band is te bereiken via info@wakbc.nl.

Op zondag 8 maart om even na 13:00 uur kun je nader kennismaken met WAKBC en uiteraard hoor je muziek van deze band.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via de website. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top