Ga naar hoofdinhoud

Klaverjassen en bridge bij Run for Rio

7 maart 20153 minute read

Wassenaar – Zondagmiddag 15 maart: bridge bij Run for Rio! Donderdagavond 19 maart: klaverjassen bij Run for Rio!! Zorg dat u beide kaartfestijnen niet mist; aanmelden kan nog steeds!

Run for Rio bridgedrive op zondagmiddag 15 maart
Ja, u leest het goed, de jaarlijkse bridgedrive van Run for Rio wordt in 2015 georganiseerd op een zondag. En niet alleen het tijdstip is veranderd, ook de locatie is dit keer anders. We kaarten in het Deylerhuis aan de Hofcampweg 3 in Wassenaar. Deze bridgedrive is aan de ene kant spannend vanwege de mooie prijzen, maar aan de andere kant zeer ontspannend vanwege de altijd zeer gezellige sfeer. Na het bridgen is er een loterij met prachtige prijzen. De deelnamekosten zijn 10 euro per persoon. Deze bijdrage komt geheel ten goede aan de straatkinderen in Kenia. Inschrijven voor deze bridgedrive is mogelijk bij Bep Bellekom, tel 070-5113036, bepbellekom@gmail.com.

Klaverjassen met mooie prijzen op 19 maart
De klaverjasavond begint om 19.30 uur, maar vanaf 19.00 uur kunt u al in de grote zaal van Huize Willibrord terecht om een kopje koffie te drinken. U kunt zich individueel of per koppel inschrijven; het inschrijfgeld bedraagt 6 euro per persoon. Aan het einde van de kaartavond zal er ook een loterij plaatsvinden met ook dit keer vele mooie prijzen die door allerlei particulieren en bedrijven voor dit doel ter beschikking zijn gesteld.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat u aantreft op onze website: www.runforrio.com, maar kan ook telefonisch bij John Schrader, telefoonnummer 070-5176236, bij Annette v.d.Kooij, telefoonnummer 070-5110225 of bij Huize Willibrord, telefoonnummer 070-5123200. U kunt het inschrijfformulier ook afgeven bij Huize Willibrord, de Hofcampweg 290 of de van Houtenweg 74.

Hardlopen met Run for Rio
In 15 maart staat de hardloopploeg van Run for Rio weer de hardloopwedstrijd in Voorschoten te wachten. Wilt u meelopen en meedoen? Dat kan met afstanden van 5, 10 en 15 km. Voor informatie kunt u contact opnemen met Leo Bellekom, tel.070-5179302.

Wandelen en fietsen met Run for Rio
Gaat het hardlopen u te snel? Dan kunt u ook meewandelen met de wandelclub of meefietsen met de fietsclub. Informatie kunt u verkrijgen bij de secretaris van de stichting.

Verdere informatie
Wilt u verdere informatie over de projecten van Run for Rio, dan kunt u altijd bellen met de secretaris, John Schrader, tel.5176236 of mailen: info@runforrio.com
Bent u verhinderd op 15 en 19 maart, maar wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw gift ook overmaken op onze bankrekening: Run for Rio te Wassenaar: NL21INGB0000193157. Met dank voor uw bijdrage.

Tags

Run for RioWassenaar
Back To Top