Skip to content

Clubkampioenschappen bij Badmintonclub Wassenaar

9 maart 20152 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 7 maart 2015 zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld bij Badmintonclub Wassenaar in Sporthal de Schulpwei. Tussen 9 uur ‘s morgens en 6 uur ‘s avonds zijn er een hoop partijen gespeeld in twee categorieën, gevorderde jeugd en senioren competitie.

Manon Dompeling en Robin de Zwart zijn bij de jeugd clubkampioen. Tweede in de single zijn Mandy de Zwart en Nils Zuidhoek. 1e bij de damesdubbel zijn Manon Dompeling en Melissa van Deursen. 2e zijn Sanne Losekoot en Mandy de Zwart. De herendubbel is gewonnen door Robin de Zwart en Nils Zuidhoek. 2e zijn Sander van Velzen en Dylan van Wijk. Het sterkste koppel bij de gemengd dubbel is Bente van Veen en Robin de Zwart. Sanne Losekoot en Nils Zuidhoek worden tweede. Bij de senioren competitie net zo een spannende dag. Marco van Leeuwen en Eveline Spring in ‘t Veld winnen beide de singlefinale en zijn clubkampioen in 2015. Akkemay van Leeuwen en Lawrence Panhuyzen slepen de tweede prijs in de wacht. Akkemay van Leeuwen en Sanne Voogel winnen de finale van Scarlet van der Kwaak en Eveline Spring in ‘t Veld en worden eerste in de damesdubbel. De herendubbel wordt gewonnen door Marco van Leeuwen en Remco de Rooij. Vincent Moy en Maarten Konings worden tweede. Tot slot is bij de gemengd dubbel de winst voor Marco van Leeuwen en Scarlet van der Kwaak. Lawrence Panhuyzen en Sabine Roelandse veroveren de tweede plaats. Nog meer leuk nieuws… Badmintonclub Wassenaar heeft een nieuwe webiste, neem snel een kijkje op www.bcwassenaar.nl!

Tags

BadmintonClubkampioenschappenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top