Skip to content

Leerlingen St. Jozefschool en St. Jan Baptistschool ruimen zwerfvuil op

21 maart 201555 second read

Wassenaar – Op zaterdag 28 maart 2015 vindt de Landelijke Opschoondag plaats. Een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon waarbij overal in het land opruimacties worden georganiseerd, ook in Wassenaar. Leerlingen van de St. Baptistschool en de St. Jozefschool geven het goede voorbeeld door op pad te gaan met papierprikkers en vuilniszakken om zwerfvuil op te ruimen. Wethouder Leo Maat (GroenLinks/ milieu) zal de kinderen hierbij een helpende hand toesteken.

Programma
Op vrijdag 27 maart gaan 40 leerlingen van basisschool St. Jan Baptistschool en 26 leerlingen van de St. Jozefschool hun directe schoolomgeving schoonmaken.
– De locatie van de St. Jozefschool is aan de Thorbeckelaan. De leerlingen gaan aan de slag van 13.00 uur tot 14.00 uur. Wethouder Maat is hier aanwezig van 13.00 uur tot 13.30 uur.
– De locatie van de St. Jan Baptistschool is Anemonenlaan 1. De leerlingen starten om 13.45 uur en werken door tot ongeveer 15.00 uur. Wethouder Maat is erbij van 13.45 uur tot 14.15 uur.

Zelf aan de slag?
Wilt u ook een opruiminitiatief uitvoeren en heeft u daarbij materialen (prikkers, hesjes, vuilniszakken etc.) nodig of wilt u meer informatie? Neem dan tijdens kantooruren contact op met het klantencontactcentrum van de gemeente Wassenaar telefoon: 14070.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top