Skip to content

YMCA Zomerkamp 2015

22 maart 20152 minute read

Wassenaar – Ook in het jaar 2015 gaat het YMCA Wassenaar weer op kamp naar het mooie Harfsen. Vindt je het leuk om met je leeftijdgenootjes gezellig in een tent te slapen? Het programma gedurende de week is speciaal voor jou bedacht door enthousiaste vrijwilligers. Die hebben net zo veel lol in de vakantie als jij! Het kamp draait elk jaar om een thema waar iedereen zich helemaal kan inleven. Dit jaar is het thema “superhelden”. De YMCA heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van kampen. Een garantie voor een topweek voor jou.

Een van die tenten wordt jouw thuis gedurende de hele week. ’s Morgens maakt de leiding je wakker en heb je tijd om te douchen, je aan te kleden, en je voor te bereiden voor de dag. De corveeploeg heeft ondertussen de tafels gedekt voor het ontbijt. Na het ontbijt maakt de leiding zich klaar voor de eerste activiteit. Dat kan bijvoorbeeld een spannend spel zijn op ons terrein of een spel in de bossen.

Om ongeveer 1 uur luidt de scheepsbel op het kampterrein ten teken dat de lunch klaar staat. De tafels zijn gedekt door de corveeploeg en de boterhammen worden verorberd. ’s Middags wordt er weer een activiteit gedaan op het kampterrein of in het bos, en bij heel mooi weer verzinnen we een waterspel. Om zes uur is het tijd voor het avondeten. De kookploeg van de dag maakt een lekkere en gezonde maaltijd voor je klaar die we weer met z’n allen in de grote tent verorberen.

Na het avondeten is de dag nog lang niet voorbij en is iedereen weer helemaal klaar voor de volgende activiteit in de avonduren. Na de vermoeiende dag is het tijd weer je slaapzak op te zoeken voor een welverdiende nachtrust.

Natuurlijk ontbreekt het zwembad niet, een bezoekje aan de stad en een leuk dagje uit. Het hoogtepunt vormt de bonte avond. Een groot feest voor iedereen. Daarbij wordt de uitslag van alle spelen gedurende de week en van de tentinspectie bekend gemaakt.

Meisjes en jongens in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar zijn van harte welkom. De kampweek vindt plaats gedurende de eerste week van de zomervakantie wat dit jaar valt van 11 juli t/m 18 juli. De kosten bedragen € 150,-
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.ymcawassenaar.nl
Telefoon: 070-5140690 en mailadres: ymcawassenaar@planet.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top