Skip to content

Overval woning Gravestraat

25 maart 20152 minute read

Wassenaar – Een nog onbekende vrouw overviel vrijdagavond 9 januari rond 18.30 uur een 96-jarige vrouw uit Wassenaar in haar woning aan de Gravestraat. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Rond 18.30 uur kwam bij de zorginstelling, waar het slachtoffer bij aangesloten za, een alarm binnen. Al snel bleek de vrouw met geweld te zijn overvallen in haar woning. Een onbekende vrouw wist de woning binnen te dringen en sloeg het slachtoffer waarbij zij lichtgewond raakte. Het is nog onbekend of de verdachte iets buit wist te maken. Het 96-jarige slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Signalement van de verdachte:
Vrouw met een fors postuur, ongeveer 1.70 m lang, gekleed in een regenjas, droeg een hoofddoek en een sjaal met de kleuren zwart, wit, grijs. Ook had de vrouw een paraplu bij zich.

Update
Inmiddels is duidelijk dat deze vrouwelijke overvaller mogelijk ook verantwoordelijk is voor een gewelddadige overval in Rijswijk, enkele dagen later. Mede vanwege de mate van geweld als door een aantal tips, houdt de recherche er rekening mee dat beide overvallen door dezelfde vrouw gepleegd kunnen zijn.

Heeft u informatie over deze overval? Is u vrijdag 9 januari iets opgevallen in de omgeving van de Gravestraat dat met deze overval te maken kan hebben of heeft u de vrouw wellicht zelf ook aan de deur gehad? Neem dan contact op met de recherche in Wassenaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Tags

OvervalPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top