Skip to content

Colleges Wassenaar en Voorschoten gaan gezamelijk strijd aan met zwerfvuil

26 maart 201552 second read

Wassenaar – Op zaterdag 28 maart 2015 vindt de Landelijke Opschoondag plaats. Een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon, waarbij overal in het land opruimacties worden georganiseerd, ook in Voorschoten en Wassenaar. De Landelijke Opschoondag heeft als doel heel Nederland enthousiast te maken om samen te zorgen voor een schone leefomgeving. Collegeleden van beide gemeenten geven het goede voorbeeld door zelf de handen uit de mouwen te steken.

Programma
De start van de schoonmaakactie is om 10.00 uur bij de grenspaal op de gemeentegrens van Voorschoten en Wassenaar. Dit is halverwege de Papeweg, N448. (Exacte locatie, zie bijgaande foto).

Initiatiefnemer wethouder Leo Maat van de gemeente Wassenaar geeft om 10.00 uur de aftrap en zal het belang van een schone leefomgeving toelichten. Namens het college van Voorschoten gaan burgemeester Jeroen Staatsen, wethouders Inge Nieuwenhuizen, Eppe Beimers en Bianca Bremer en gemeentesecretaris Marc van der Veer aan de slag. Namens het college van Wassenaar komen burgemeester Jan Hoekema, wethouders Bert Doorn en Leo Maat en gemeentesecretaris Wilma Atsma in actie.
De schoonmaakactie duurt tot 11.30 uur. Zie ook: www.nederlandschoon.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top