q Schreeuw F3 naar de finale! - Wassenaarders.nl Skip to content

Schreeuw F3 naar de finale!

2 april 201533 second read

Wassenaar – Aanstaande zaterdag 4 april om 12.30 uur strijden onze jongens van Blauw-Zwart F3 voor een plek in de finale van het ADO Netwerktoernooi.

Na de zinderende kwartfinale, waar in de verlenging de overwinning werd zeker gesteld, zal men nu in de halve finale met het team van Westlandia moeten afrekenen voor die o zo mooie finale in het het ADO Kyocera stadion.
 F3 speelt thuis op het hoofdveld voorafgaande de wedstrijd van het eerste. De jongens zouden het geweldig vinden als jullie in groten getale komen aanmoedigen en hun steunen bij deze (nu al) zeer spannende wedstrijd.
 Graag zien wij jullie allen op de Schulpwei op zaterdag 4 april om 12.30 uur!

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top