Skip to content

Jury Wassenaarse vrijwilligersprijzen 2015 zit er klaar voor!

4 april 20152 minute read

Wassenaar – Alle Wassenaarders en Wassenaarse vrijwilligersorganisaties kunnen vanaf half mei weer een gewaardeerde vrijwilliger voordragen voor een van de vrijwilligersprijzen in 2015. De 6-koppige jury, die zich dit jaar gaat buigen over de criteria en de waardering van de kandidaten, is eind maart officieel geïnstalleerd .

Pim van de Locht, voorzitter van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) die deze verkiezing organiseert, sprak zijn volste vertrouwen uit in de kundigheid en objectiviteit van deze nieuwe, onafhankelijke jury. De jury bestaat dit jaar uit Henk Goulooze (voorzitter) en juryleden Esther Roelofs, Maria Koenis, Jolande de la Rambelje (coördinator) en Marco van Leeuwen. Nieuwkomer in het gezelschap is Meindert Stolk.

Oud-voorzitter Bert Ooms keert niet terug in de jury, aangezien hij de maximum termijn van 3 jaar heeft volgemaakt. “Tijdens zijn voorzitterschap zijn opnieuw grote stappen gezet” aldus Pim van de Locht. “Dit heeft o.a. geresulteerd in een nieuwe, dynamischer manier van presenteren tijdens de prijsuitreiking met behulp van een power point presentatie. Natuurlijk danken wij Bert hartelijk voor zijn aanzienlijke bijdrage aan de verdere professionalisering van deze belangrijke verkiezingen”.

Vanaf half mei zijn de criteria voor de aanmeldingen bekend en kunnen mensen en organisaties via www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl kandidaten aanmelden voor een van de twee prijzen: 1. Wassenaars Vrijwilliger van het Jaar 2015. 2. Make a Difference Award 2015 (jongeren tot 30 jaar). De inschrijftermijn sluit 1 juli. Dit geeft aanmelders ruimschoots de gelegenheid om alle details van de vrijwillige verrichtingen van hun kandidaten op een rij te krijgen. De bekendmaking van de prijswinnaars vindt plaats tijdens het Vrijwilligersfeest op 9 oktober a.s. in Theater de Warenar. Dit feest zal overigens eveneens worden opgeluisterd door een bekende en uiterst Haagse cabaretier.

Op de hoogte blijven? Like dan de Facebook-pagina van de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen

 

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top