Skip to content

Introductiecursus ACTEREN in Wassenaar

7 april 20153 minute read

Wassenaar – Vanaf maandag 13 april start de gloednieuwe introductiecursus ACTEREN bij buurtvereniging Oostdorp en Omgeving in Wassenaar! De lessen worden gegeven door Isil Vos, zij werkt als professioneel actrice en regisseur in het theater.

Leeftijd: vanaf 17 jaar

Maak kennis met improviseren, klassieke en moderne toneelteksten, mime, spraak- en stemoefeningen en nog veel meer! We onderzoeken samen de mogelijkheden van jouw acteertalent en werken steeds vanuit spelplezier! In de lessen werken we in principe niet toe naar een voorstelling of presentatie, ze zijn echt bedoelt om jouw acteertalent verder te ontwikkelen.

Wil je na de introductiecursus door? Dan kun je je inschrijven voor het nieuwe les jaar dat begint op 21 september 2015.

De introductiecursus bestaat uit 4 lessen.

Data:
Maandag 13 april
Maandag 20 april
Maandag 4 mei
Maandag 11 mei

Tijd: 19.30-21.00u

Prijs: €35,00 voor de gehele cursus
(Normale prijs van een les: €10,-)
Leden van O&O ontvangen 10% korting

De introductiecursus gaat door bij een minimum van 5 aanmeldingen.
Er is plek voor maximaal 12 leerlingen.

Kijk voor meer informatie op www.oostdorpenomgeving.nl
Gelijk opgeven? Stuur dan snel een mailtje naar: Isilvos@gmail.com onder vermelding van Acteerlessen O&O

Extra informatie:
Inhoud vd lessen:
– Improvisatieoefeningen
– Werken met korte monologen en dialogen uit de toneelliteratuur
– Opdrachten om te werken aan fantasie/speelsheid/geloofwaardigheid/impulsen volgen/actie-reactie/incasseren/en nog veel meer!
– Kennismaking met stem- en spraakoefeningen en fysieke training
– Kijk-tips voor gave voorstellingen om te gaan zien in Wassenaar, Leiden of Den Haag

De lessen zijn steeds een combinatie van bovenstaande onderdelen.
We onderzoeken samen de mogelijkheden van jouw acteertalent en werken steeds vanuit spelplezier! In de lessen werken we in principe niet toe naar een voorstelling of presentatie, ze zijn echt bedoelt om jouw acteertalent verder te ontwikkelen.

Over de docent:
Isil Vos (1986) studeerde in 2008 als actrice af aan ArtEZ toneelschool in Arnhem. Sindsdien werkte zij als actrice, theatermaker en regisseur mee aan verschillende theatervoorstellingen bij onder andere Mighty Society, Theatergroep 42 en Toneelgroep Oostpool. Haar voorstellingen stonden oa op festival de Parade, theaterfestival Oerol op Terschelling en het Jonge Harten festival in Groningen en in theaterzalen door heel Nederland.

Naast het spelen en regisseren geeft Isil Vos al jaren regelmatig spellessen aan spelers van verschillende niveaus en leeftijden. Onder andere aan eerste- en tweedejaars van de middelbare school, derdejaars van het Rijnijssel, MBO-theater in Arnhem, aan amateurspelers in de leeftijd 18-40 jaar en aan derde jaars acteurs aan de particuliere opleiding de Trap in Amsterdam

Kijk voor meer informatie op www.tg42.nl of op google

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top