Skip to content

Paasontbijt en Creamiddag op de Kievietschool

8 april 20152 minute read

Wassenaar – Donderdag hebben de kinderen van de Kievietschool een hele gezellige dag gehad! Op de Kievietschool is het een traditie dat er vlak voor Pasen een Paasontbijt wordt gehouden.

De kinderen schrijven op een lootje wat hun wensen zijn. Willen ze een wit bolletje met kaas, een krentenbol of toch liever een croissantje? Een week voor het Paasontbijt worden dan de lootjes in een grote bak gedaan en trekken de kinderen allemaal een lootje. Voor dat kind maken ze dan een ontbijtje. Het Paasontbijt was ditmaal op donderdag 2 april. Iedereen kwam met een mooi versierde mand, dienblad of bord op school. Wat zag het er allemaal heerlijk uit!! De kinderen smulden van alle lekkere ontbijtjes. De groepen 1 t/m 6 gingen daarna nog Paaseieren zoeken. Gelukkig scheen het zonnetje, dus was het heerlijk vertoeven!

In de middag werd de jaarlijkse creamiddag georganiseerd. Alle kinderen werken dan groep doorbrekend aan een kunstwerk met het thema ‘Pasen’. In het lokaal van groep 6 werkten de kinderen met een washandje, terwijl er in het lokaal van groep 7 met takken een fotolijst werd gemaakt. In groep 8 kwamen prachtige hazen van wol tevoorschijn. In het lokaal van groep 7/8 werd er zelf klei gemaakt. Ook de onderbouw was druk in de weer met knippen en plakken. Wat een kunstenaars zitten er op de Kievietschool! In alle klassen werden er prachtige kunstwerken gemaakt! Het was een erg gezellige dag en de kinderen hebben genoten! Iedereen is klaar voor de Paasdagen! De Kievietschool hoopt dat u fijne Paasdagen heeft gehad! Meer informatie op www.kievietschool.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top