Skip to content

Sterk debuut Raymond Zonneveld op Zandvoort

14 april 20152 minute read

Wassenaar – Afgelopen weekend werden op Circuit Park Zandvoort de openingsraces van het DNRT verreden. Raymond debuteerde met een Renault Clio Cup auto in de sportklasse. Na een goed verlopen kwalificatie, waarin een zevende startplek werd getraind binnen het 32 auto’s tellende startveld, was het tijd voor de races.

Bij de start van de eerste race had Raymond wat moeite om de banden goed op temperatuur te krijgen en verloor in de eerste ronde een aantal plaatsen, waarna er een spannende inhaalrace vanaf plek 14 kon worden ingezet. In de 12 ronden tellende race wist Raymond zich uiteindelijk weer terug te knokken tot de achtste positie met snelle rondetijden en mooie uitremacties. De start van de tweede race verliep uitstekend en Raymond kon zijn startpositie de eerste paar ronden mooi vasthouden. Bij een poging om verder naar voren te komen belande Raymond heel kort naast de baan, waardoor hij een aantal deelnemers voor moest laten gaan en hij uiteindelijk net buiten de top 10 over de finish kwam.

Raymond kan terugkijken op een uitstekend debuut en hoopt hier een vervolg aan te kunnen geven. Dank aan de sponsors: Grieks Restaurant Eleni, CreaShop Scrap & Zo, Café Rooie Cor, Voorham Verf & Wand en iedereen die hieraan meegeholpen heeft.

Tags

WassenaarZandvoort
Gerelateerde artikelen
Back To Top