Skip to content

“Wassenaar heeft Talent” – Talentenjacht en spetterend feest

16 april 201559 second read

Wassenaar – )p 18 april in het Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar, presentatie LEVI VAN KEMPEN LET OP: inschrijving én kaarten tot uiterlijk 4 april! In samenwerking met hoofdsponsor Rabobank Den Haag, biedt Lions Club Wassenaar alle getalenteerde jongeren uit haar gemeente een podium. Een volwaardige talentenjacht gecombineerd met een spetterend feest! Geef je op voor WASSENAAR heeft TALENT!!

Zang, instrumentaal, solo of met een band, alle genres en alle stijlen zijn welkom. Een professionele jury zal de kandidaten beoordelen. De winnaar ontvangt de ‘WASSENAAR heeft TALENT’ – trofee en een geldbedrag van Euro 750! Bovendien ……., wie wil er niet een prijs ontvangen uit handen van Levi van Kempen?

Laat uw kinderen, zus of broer dan wel je vrienden weten dat ze op het podium worden verwacht!

EN ….., u komt uiteraard om de kandidaten aan te moedigen en het talent te vieren! Het evenement wordt namelijk gecombineerd met een fantastisch feest in het Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar. Een kaart kost slechts €10. De opbrengst komt ten goede aan het Rode Kruis Wassenaar.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op Facebook. Voor kaarten kunt u e-mailen naar adres: wassenaarheefttalent@hotmail.com.

Tijd om het muzikaal talent van Wassenaar te vieren!

Tags

TalentWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top