Ga naar hoofdinhoud

SweetFeest

20 april 201541 second read

Wassenaar – Het was vrijdag 10 april waarop de kinderen uit wassenaar en omstreken weer naar de SJW kwamen voor Sweet. Om half 9 gingen de deuren open voor dit feestje. Ook deze editie was druk bezocht.

Ditmaal was het thema “Haunted House”. De mensen van de organisatie hebben de tweede zaal, ”The Break” omgetoverd tot een waanzinnig eng spookhuis. De kinderen die stoer genoeg waren, konden twee aan twee naar binnen. Door de zaal liepen ook een aantal monsterlijke figurante rond om de kinderen te laten schrikken en met succes.

De opkomst was weer gezellig druk. Circa 200 kinderen stonden lekker lost te gaan op de platen van Ricardo Castano, Yannick Maximillian en nog veel meer.

We kijken uit naar de volgende editie van Sweet. De eerstvolgende editie wordt een schuimparty en wordt op 15 mei gehouden. Dus tot dan!!

Tags

SJWWassenaar
Back To Top