Ga naar hoofdinhoud

Wethouder Verschoor tekent ruilovereenkomst Den Deijl

20 april 201550 second read

Wassenaar – Op maandag 20 april vond de ondertekening plaats van de overeenkomst van ruil van de locaties Den Deijl in Wassenaar. Namens de gemeente Wassenaar zet wethouder Sabine Verschoor haar handtekening. Harry Mens tekent namens Klema BV. De gemeente wordt hiermee eigenaar van Huize Den Deijl. De ontwikkelaar krijgt Den Deijl Oost in handen.

Eerdere plannen voor Huize Den Deijl zijn onhaalbaar gebleken waardoor er jarenlang niets gebeurde en verwaarlozing kon toeslaan. De gemeente Wassenaar is blij dat er schot in de zaak komt en gaat op zoek naar een marktpartij die met behoud van het pand deze locatie nieuw leven in kan blazen. Binnenkort start een publiekscampagne die de inwoners wil betrekken bij de toekomst van Huize Den Deijl.

Den Deijl Oost, het stuk braakliggende grond aan de overzijde van de Rijksstraatweg, wordt ontwikkeld. De gemeente is blij dat dit stukje Wassenaar weer een invulling krijgt en kijkt uit naar de vergunningaanvraag van de ontwikkelaar. De bouwaanvraag van de ontwikkelaar moet passen binnen het geldende bestemmingsplan.

Tags

Den DeijlWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top