Skip to content

MARCO Tweewielers en donateurs helpen Koen aan nieuwe racefiets

23 april 20152 minute read

Wassenaar – Het shorttrack seizoen 2014-2015 zit er op voor Koen Slootweg. Terugkijkend is hij redelijk tevreden. Wat aan het begin van het seizoen niet lukte, heeft hij aan het eind goed kunnen maken.

Vierde op het NK shorttrack begin januari, zilver(500m) en goud(1000m) met zilver in het eindklassement op de Star Class in Nottingham(eng), tweede in de nationale KNSB competitie en met Brons(1500m) in Oberstdorf op de Europa Cup Final was het een goede eindsprint. Na het winterseizoen en een paar weekjes rust, is het zomerseizoen alweer begonnen. Koen zijn wens was om op een goedpassende racefiets zijn zomertrainingen optimaal te starten om zo een top zomer te draaien. Zomertrainingen zijn zeer belangrijk, het is de basis voor het winterseizoen. Hiervoor is hij in juni 2014 een crowdfunding profiel begonnen op Talentboek. Een aantal donateurs hebben een gift(naar eigen inzicht) achter gelaten voor Koen, waarvoor heel veel dank. Zonder deze enthousiaste mensen was het niet gelukt om het geld bij elkaar te krijgen voor een nieuwe racefiets. Dit bedrag en met een toezegging van een donatie van MARCO TWEEWIELERS maakte het bedrag compleet. Na uitgebreid te zijn geïnformeerd en alle opties bekeken te hebben samen met Marco en zijn medewerkers heeft Koen nu een gloednieuwe passende racefiets. Marco helpt tevens om de fiets in topconditie te houden. BIJ Marco Tweewielers, gevestigd in de kerkstraat, kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment fietsen en goede service. Inmiddels zijn de eerste kilometers een feit en Koen is er superblij mee. Kom maar op met het zomerseizoen, heb er zin in, aldus Koen. Meer weten over Koen, neem een kijkje op zijn site www.koenslootweg.nl mogelijk gemaakt door MCHL webdesign.

Tags

Koen SlootwegWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top