Skip to content

S.E.L Tafeltennisvereniging ouder-kindtoernooi

25 april 20152 minute read

Wassenaar – Op Woensdag 22 April 2015 was het dan eindelijk weer zover, ouder-kindtoernooi ging van start. Ouders, nieuwkomers, beginners ze waren er allemaal. De zaal liep alras vol en konden we 24 deelnemers van harte welkom heten. De wedstrijdleider had het er druk mee om al de koppels te noteren n.l: Levi/Sifra, Steven/Dong, Louis-charls/Richard, Tony/Colin, Thomas/Simon, Kevin/Zibi, Leo/Gregor/Jean, Marianne/Anna, Malik/René, Liam/Floor, Romeo/Clementime, Conner/Kevin.

De voorzitter opende de avond in het Nederlands en Engels gezien de verschillende nationaliteiten, de wedstrijdleider bleef niet achter en vertelde de regels in beide talen. Nadat de indeling bekend was konden de wedstrijden beginnen en het waren met recht wedstrijden,standen van 1-1 vlogen je om de oren maar uiteraard ook de standen van 2-0. Nadat de avond vorderde kwamen de koplopers wel in beeld. Uiteindelijk kunnen er maar drie koppels het podium betreden, en dat zijn :1 Louis-Charles/Richard, 2 Kevin/Zibi, 3 Leo/Gregor/Jean. Deze drie koppels kunnen een pannenkoek gaan halen in Boerderij Meijendel. Al met al hebben we met zijn allen een geweldige avond gehad en is het nog steeds: dat meedoen en plezier hebben in het spelletje ontzettend belangrijk is.

We willen de deelnemers dan ook hartelijk danken voor hun inzet.

S.E.L Tafeltennis

Tags

ToernooiWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top