Skip to content

Menno de Zweefmolenaar op de Puur Natuur Markt

29 april 20152 minute read

Wassenaar – Aanstaande zaterdag vindt op de Van Hogerdorpstraat alweer de tweede Puur Natuur Markt plaats van dit seizoen. Dit keer veel aandacht voor de kinderen. Er komt op het evenementenplein, tegenover de ijssalon, een unieke, vrolijke, kleurrijke zweefmolen te staan geschikt voor kinderen van 1 t/m 8 jaar oud. Het centrum management heeft dit financieel mogelijk gemaakt.

Menno ,de trotse eigenaar, heeft de zweefmolen zelf gemaakt. Hij doet er zo’n zes uur over(!) om hier naar toe te rijden aangezien tractor en woonwagen maar zo’n 20 km per uur kunnen rijden. Woonwagen, zweefmolen en tractor vormen een kleurrijk geheel en een eigen muziekje zorgt voor een gezellige sfeer. Voor een kleine vergoeding kunt u de kinderen (t/m 8 jaar) een unieke belevenis laten ervaren.

Verder zult u natuurlijk weer het intussen vertrouwde assortiment kramen aantreffen. Boerenkaas, Italiaanse olijfolie, gedroogde Spaanse hammen, homemade jams uit de moestuin, heerlijk vers brood van de biologische bakker, op hout geroosterde kippen, homemade taarten, vrolijke kinderkleding uit Bosnië, ambachtelijk gemaakt keramiek, en nog veel meer.

Kom gezellig langs in hartje centrum Wassenaar en neem vooral de (klein) kinderen mee. Menno neemt met plezier tijd voor de kinderen om een eerste zweefmolen-ervaring tot een feestelijke gebeurtenis te maken. Hij zorgt voor een goede begeleiding en veiligheid samen met zijn assistente. Kinderen mogen altijd uitstappen als het toch te spannend blijkt te zijn.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top