Skip to content

Feestelijke opening expositie Loes Vogels en Marina Elligens

11 mei 20152 minute read

Wassenaar – Op 2 mei jl. was het zover: de expositie van Loes Vogels en Marina Elligens werd feestelijk geopend door Guus Zuiderwijk.. Rond 15:00 uur druppelden de genodigden binnen en zwermden uit door Warenar om de kunstwerken te bekijken. De werken van Loes en Marina vormen bij elkaar een prachtige, indrukwekkende en kleurrijke expositie. De bezoekers genoten zichtbaar, complimenteerden en feliciteerden de kunstenaressen en bewonderden en bespraken de geëxposeerde werken.

Om 15:15 uur opende Guus Zuiderwijk, kunstenaar en docent van de dames, de expositie. Vol trots vertelde hij over zijn talentvolle leerlingen die binnen zeer korte tijd op hoog niveau hebben leren schilderen. Loes en Marina’s schilderijen hebben één overeenkomst: de kleuren spatten van het doek! Maar daarmee houdt het dan ook wel op, aldus Guus. Marina schildert doordacht en precies. Ze denkt na over beelden, vormen en schildert rationeel. Loes noemt hij “een fenomeen”. Zij werkt heel impulsief. Ze smeert gewoon wat verf op een doek zonder van tevoren te weten wat het wordt en ziet wel welke richting het werk uit gaat, met de meest mooie resultaten. Guus denkt dat we in de toekomst zeker nog meer werk van Loes en Marina zullen gaan zien.

De opening van de expositie was zeer geslaagd. De bezoekers waren zeer te spreken over de kunstwerken. De expositie is zeer de moeite waard om te gaan bekijken en is tot 31 mei te bewonderen in Warenar, Kerkstraat 75 in Wassenaar.

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top