Skip to content

Tweede en laatste inschrijving voor Poldercross op zaterdag 23 mei

16 mei 20152 minute read

Wassenaar – De stichting Spelenderwijs, bekend van de Wassenaarse sport- en speldagen, organiseert op vrijdagavond 26 juni de derde Wassenaarse poldercross.

Zaterdag 7 maart was de eerste inschrijving. Het werd een enorme drukte en al snel waren ruim 200 deelnemers genoteerd. Op dit moment staat de teller op 248 deelnemers. Dit betekent dat de derde poldercross nog een aantal plaatsen vrij heeft. De organisatie heeft besloten dat er 400 deelnemers kunnen meedoen.

Na de inschrijving op 7 maart zijn er dus nog enkele plaatsen te vergeven op zaterdag 23 mei a.s. Dan is er bij scouting van Woesik nog 1 kans om aan te melden, van 10.00 tot 11.00 uur. Dus wees er snel bij om een van de laatste plaatsen te bemachtigen.

Start op 26 juni om 18.15 uur
Op vrijdag 26 juni gaat dan het startschot plaatsvinden bij boerderij den Hollander, aan het Ammonslaantje. Om 18.15 uur start de jeugd vanaf 9 jaar, waarna om 19.00 uur de oudere jeugd en de recreanten zullen starten aan hun cross. Hierbij zal een jury gaan kijken naar de leukst geklede deelnemers. Om 19.45 uur start de derde ronde met de wedstrijdlopers die 2 rondjes zullen afleggen.

Uiteraard wordt op de locatie gezorgd voor kleedruimtes, mogelijkheid tot parkeren, en er is de mogelijkheid tot het kopen van een hapje en drankje. Het parcours wordt ook zo gemaakt dat u de lopers veel zult kunnen zien. Houd 26 juni dus vrij om te kijken bij dit Wassenaarse spektakel.

Informatie
Wilt u verdere informatie over deze poldercross? Kijk dan op de site van de stichting Spelenderwijs, naar de link van de poldercross. Hier is ook het inschrijfformulier te vinden.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top