Skip to content

YMCA Wassenaar naar Walibi Holland

19 mei 201559 second read

Wassenaar – Het YMCA Wassenaar heeft zondag 17 mei een fantastisch uitgaansdag beleeft in Walibi Holland. Ze vertrokken om 8.30 uur vanaf het marktterrein en kwamen, na een voorspoedige reis, om 10.10 uur aan in Walibi.

Na het maken van de groepsfoto voor de ingang van het park, spoedde ze zich naar de lunch- en verzamelplek bij attractie Crazy River. Om 13.00 uur werd genoten van de lunch, bestaande uit broodjes knakworst en voor de vegetariër onder ons een broodje kaas, ei of een boordjes zalm met ei. Om 16.30 uur verzamelde we ons weer voor de terugreis naar het mooie Wassenaar.

De terugreis verliep voorspoedig (op een kleine file na) en arriveerde om 18.20 uur in Wassenaar waar de ouders geduldig en in vol verwachting de kinderen verwelkomde. Een geweldige dag waar 58 kinderen en 5 begeleiders van hebben genoten in zeer goede weersomstandigheden. Zeker als je het vergelijkt met de dag ervoor.

De volgende happening staat er al weer aan te komen, het jaarlijkse YMCA zomerkamp wat altijd plaatsvindt in de 1e week van de zomervakantie. Er zijn hiervoor nog enkele plaatsen vrij.

Voor meer informatie over de uitgaansdag en het komende zomerkamp. Ga naar www.ymcawassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top