Skip to content

Sylvia Smit en John Do te gast bij Midvliet

20 mei 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 24 mei (Eerste Pinksterdag) om 13:05 uur komen Sylvia Smit en John Do naar de studio van Midvliet om in Kakafonie de nieuwe single ‘Stralen’ te laten horen. Het nummer heet oorspronkelijk ‘Loco’ en is geschreven door Enrique Iglesias.

Sylvia Smit is sinds een paar jaar weer actief met zingen. Zij zingt een breed repertoire van Engelstalig en Nederlandstalig. Voordat zij zich weer ging storten op het zingen heeft zij eerst haar aandacht gegeven aan het opvoeden van haar twee kinderen. Nu zij volwassen zijn, is Sylvia, naast het werk wat zij doet als natuurgeneeskundig therapeut in haar eigen praktijk in natuurgerichte therapieën, weer bezig met het maken van muziek en zingen.

Zij zong eerder al in verschillende bands maar kon daar in niet helemaal zijn wie zij wilde zijn en besloot zes jaar geleden solo te gaan. Sylvia maakte haar eerste Nederlandstalige single ‘Antonio’, april 2012, die al gelijk heel positief werd ontvangen bij het publiek. Sylvia Smit is in binnen en buitenland al lang geen onbekende meer. Op Gran Canaria is zij in de diverse (feest)cafés kind aan huis en treedt er meer dan regelmatig op.

‘Stralen’ is een zomers Zuid-Amerikaans klinkend nummer. De Nederlandse tekst van het liedje ‘Stralen’ is geschreven door Erick Nova. Hij had ook al eerder de nummers ‘Antonio’ en ‘Lead me through life’ geschreven voor Sylvia Smit. Het nummer is geproduceerd door Disclosure Music Productions en is ook onder dit Label uitgebracht.
Ook staat er op de cd single een tweede nummer ‘Ik hou van jou’. Dit nummer is al eerder uitgebracht (2013) en is ook al te downloaden, maar nog niet eerder op cd gezet. De fysieke cd is te bestellen via de shop op www.sylviasmit.com, en voor meer informatie kunt u daar natuurlijk ook terecht.

Het nummer ‘Stralen’ is te downloaden bij alle legale downloadportals, maar natuurlijk hoor je het bij Midvliet als Sylvia Smit en John Do op 24 mei om 13:05 uur te gast zijn in Kakafonie.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via de website. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top