Skip to content

Amnesty Boekenmarkt weer in Voorschoten

21 mei 20152 minute read

Wassenaar – De bekende jaarlijkse boekenmarkt van Amnesty International Voorschoten/Wassenaar wordt dit jaar gehouden van 25 tot en met 28 juni in de voormalige basisschool ‘de VOS’, direct naast het Cultureel Centrum, in Voorschoten. Vanaf 3 juni kunt u hier boeken brengen die het waard zijn nog door iemand anders te worden gelezen.

De jaarlijkse boekenmarkt van Amnesty International is bekend vanwege een groot aanbod van mooie en soms unieke boeken, goed gesorteerd op onderwerp en schrijver. Om er een geslaagde markt van te maken, hebben we veel boeken nodig. Al heel wat boeken zijn verzameld, waaronder veel kunstboeken. Maar we hebben er nog veel meer nodig om iedereen straks gelukkig te kunnen maken met nieuwe aanwinsten. En veel verkochte boeken betekent ook dat we weer een mooie opbrengst, vorig jaar bijna € 19.000,-, over kunnen maken aan Amnesty International.

Inleveren van boeken
U kunt uw overtollige maar verkoopbare boeken van woensdag 3 juni tot en met zaterdag 20 juni brengen op het adres waar de markt wordt gehouden: Prinses Marijkelaan 2 in Voorschoten. U bent in die periode welkom op iedere dinsdag- en vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en iedere woensdag en zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur. We nemen geen encyclopedieën, videobanden en schoolboeken in. Tientallen vrijwilligers sorteren nauwkeurig alle ingebrachte boeken. Dat zorgt er voor dat u net als andere jaren gericht kunt zoeken op genre en namen van schrijvers.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top