Skip to content

Kampioenswedstrijd D1 Kieviten zondag 31 mei

26 mei 201555 second read

Wassenaar – Zondag 31 mei speelt Kieviten dames 1 hun laatste thuiswedstrijd. Het is ook gelijk de match van het jaar. Bij winst zijn de Kieviten dames kampioen. Dat zal niet gemakkelijk gaan, aangezien ze spelen tegen de nummer 2 van de competitie Nieuwegein. Die club vecht voor haar laatste kans om er met het kampioenschap vandoor te gaan. Als Kieviten de wedstrijd wint, zijn ze kampioen en niet meer in te halen.

De dames zijn helemaal top voorbereid door coach Daan van der Graaf en assistent Devin Korbee. Ze hebben de afgelopen weken niet alleen top getraind, maar ook een hele rits aan oefenwedstrijden gespeeld. Allemaal oefenwedstrijden tegen teams uit hogere klassen. De dames zijn zo goed geworden dat ze alles hebben gewonnen. Niet alleen het resultaat was goed, maar ook het spel is echt top. Het wordt dan ook tijd dat Kieviten gaan promoveren.

Het belooft zondag een party van jewelste te worden: met muziek en hopelijk een huldiging van de Kieviten. Kom zondag genieten van een toppartij hockey en support ons team. De wedstrijd begint om 12.45 uur. Tot zondag bij de Kieviten!

Conchita Everard
manager Dames 1

Tags

HockeyKievitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top