Skip to content

Uitnodiging: Joop van Caldenborgh in de Warenar

26 mei 201535 second read

Wassenaar – Kunstverzamelaar Joop van Caldenborgh vertelt woensdag 27 mei vanaf 20.30 uur in de Warenar over zijn museum. Zowel leden als niet-leden van de Vrienden van Wassenaar zijn van harte welkom.

Joop van Caldenborgh verzamelt al jaren moderne- en hedendaagse kunt. Momenteel laat Van Caldenborgh op het landgoed Voorlinden in Wassenaar een museum bouwen, waarin hij zijn verzameling kunst bijeen zal brengen. Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Wassenaar. Van Caldenborgh vertelt met veel verve over de totstandkoming van het museum en zijn collectie moderne kunst. Het belooft een bijzonder boeiende avond te worden, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. De Vrienden van Wassenaar hopen u te mogen verwelkomen op 27 mei 2015 in de Warenar vanaf 20.30 uur.

Tags

CaldenborghWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top