Skip to content

Veel bezoekers Raadhuis De Paauw tijdens dag van het kasteel

26 mei 201542 second read

Wassenaar – Op maandag 25 mei, tweede pinksterdag, verwelkomde Raadhuis De Paauw honderden bezoekers tijdens de Dag van het Kasteel. Raadhuis De Paauw was één van de veertien landgoederen uit de Landgoederenzone Zuid-Holland die meededen aan deze succesvolle dag.

Om 12.00 uur gaf burgemeester Jan Hoekema het startsignaal voor de workshops improvisatietheater van de Stichting Noenki en de improvisatiegroep ‘Ontzettend Nodig’. Kinderen en hun ouders waagden een poging om de koning aan het lachen te krijgen en zij konden zien hoe het kasteelleven er een paar honderd jaar geleden uitzag. Bezoekers konden ook de zalen in Raadhuis De Paauw bezichtigen, waaronder de voormalige werkkamer van Prins Frederik. Ook het Brandweermuseum en de overzichtstentoonstelling van Paul Schuitema trokken veel bezoekers.

In het hele land openden kastelen, tuinen, ruïnes en buitenhuizen de deuren. Er waren rondleidingen, tentoonstellingen, speurtochten voor kinderen, theater en andere feestelijke activiteiten.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top