Skip to content

Organisator Kaderock in Kakafonie

27 mei 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 31 mei om 13:05 uur zal organisator Daan van der Bruggen naar de studio van Midvliet komen om in Kakafonie te vertellen over de jubileumeditie van Kaderock die op 6 juni wordt gehouden. Hij brengt één van de artiesten mee die op het festival zal optreden: Hans Vandenburg, bekend van Gruppo Sportivo.

Kaderock vindt plaats in en rondom muziekcafé Musicon aan de Soestdijksekade in Den Haag. Het festival heeft dit jaar een feestelijk karakter, want Kaderock bestaat twintig jaar! Om dit heugelijke feit te vieren heeft Kaderock dit jaar een speciaal programma op poten gezet met een keur aan Haagse bands en muzikanten uit ruim vijftig jaar popmuziek.

De oudste band op Kaderock is de Crazy Rockers die al in 1959 de podia van Den Haag onveilig maakten. En wat dacht u van The Clarks die met een keur aan gastvocalisten van legendarische sixties bands de boel op stelten komen zetten. Dit gepresenteerd door voetbal-icoon Johan Derksen van Voetbal International. En wie kent Hans Vandenburg van Gruppo Sportivo nou niet? Verder nog de Haagse grootheden van Hallo Venray en een eenmalig optreden van de voormalige Haagse supergroep The Wishing Well. Ook jong Haags talent krijgt een kans in de vorm van de krautrockers van Monomyth, de Haagse hiphop grootheid Prinsenkind en de alternatieve rock/electro pop van Machine Makes Man en Woof! Woof! Ridicule. Tot slot zullen ook de winnaar van de Kunstbende 2015 en de winnaar van Ready To Play’s Best of Bandcoaching nog hun kunsten komen vertonen.

Kaderock kent twee podia: één buiten en één binnen. Kijk voor meer informatie op www.kaderock.com. Op zondag 31 mei om 13:05 uur komt Daan van der Bruggen alles vertellen over de jubileumeditie en wat Hans Vanderburg komt doen? Luister maar, dan hoor je het.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via de website. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top