Skip to content

De Muziektheatergroep MIYO speelt Mees on down the Road

31 mei 20152 minute read

Wassenaar – De Muziektheatergroep MIYO (Make it your own) speelt zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015 in Theater Imperium in Leiden hun familiemusical Mees on down the Road

Negen stoere jongens en meiden, waaronder geboren en getogen Wassenaarders, werken sinds januari hard aan de musicalproductie Mees on down the road .Ze zingen, dansen en spelen dat het een lust is. Gedurende het jaar hebben ze hun diversiteit ook al kunnen testen in verschillende projecten in de Leidse omgeving met in maart het A tribute to the Grand Musical Ladies of the ’30 and ’40 tijdens het Open winkelweekeinde, Kunst in eigen Stal in Leiden Merenwijk, Schrijverswedstrijd Vrij in Wassenaar en tijdens Pinksteren met kindermusical De wonderbaarlijke reis van Malabu in Samuel Zeemanshof in Leiden.

Mees on down the Road gaat over een schrijfster, die een beetje vast zit in haar werk. Ze heeft een succesvol debuut geschreven waar ze ook een prijs voor wint. Ze heeft niets met het thema wat haar uitgever haar heeft opgelegd: Heksen. Ze stoot haar hoofd en komt in een andere wereld terecht. Ze ontmoet allerlei bijzondere figuren die haar misschien naar huis kunnen brengen! Hoe dit afloopt ziet u in de voorstelling.

De familiemusical Mees on down the Road is in Theater Imperium in Leiden te zien. Op zaterdag 6 juni is de voorstelling om 20 uur en zondag 7 juni is die om 15 uur Kaarten zijn 10 euro en een te reserveren op muziektheater.miyo@gmail.com of aan de kassa van het theater een uur voor de voorstelling.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top