Skip to content

Voorstellingen DanSwing groot succes!

2 juni 20152 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag en zondag deden 155 leerlingen van DanSwing mee aan de voorstelling Reis door de tijd! De voorstellingen, in de Warenar, waren tot drie keer aan toe volledig uitverkocht.

Aan de voorstellingen deden dit jaar niet alleen kinderen mee, maar ook veel tieners en een paar volwassenen. Alle 18 groepen van verschillende leeftijden zorgden voor een zeer gevarieerde voorstelling van bijna 2 uur. Het thema van de voorstelling Reis door de tijd! nam het publiek mee naar het historisch museum. Het publiek ging mee met een schoolklas op speurtocht. De scenes van de schoolklas waren erg leuk en zorgden voor een goede rode draad in de voorstelling. De dansen namen het publiek mee naar allerlei verschillende tijdperken. Van een prachtige ijstijd, tot aan een gekke oertijd. Er waren schattige jonkvrouwen en Flintstones, maar ook stoere dansen uit de toekomst te zien. Voor het publiek was de muziek een feest van herkenning. Allerlei hits van de jaren 60, 70, 80 en 90 kwamen in muziekmixen voorbij. Ook een swingende charleston en ontroerende dans over dienstplicht maakten de voorstelling tot een groot succes.

Niet alleen was het een gevarieerde voorstelling qua leeftijden, ook kwamen allerlei dansstijlen aan bod. Van ballet tot hiphop en streetdance, van tap tot disco en van musical tot modern/jazz.

Het weekend was voor de kinderen en tieners één groot feestje dankzij alle fijne hulp achter de schermen. Het was gezellig achter de schermen en op het toneel van hoge kwaliteit.

De lessen bij DanSwing zijn dit seizoen nog niet afgelopen. Kom gerust eens een gratis proefles meedoen! Ook voor volwassenen zijn er allerlei lessen in verschillende dansstijlen. Zoals zumba, modern/jazz, tap en dansmix. Voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar is er al peuterdans. DanSwing is de enige dansschool van Wassenaar waar alleen professionele en opgeleide docenten enthousiaste lessen geven en daarnaast ook de dansschool met het meest uitgebreide aanbod aan stijlen voor alle niveaus en leeftijden. Kijk voor meer informatie op www.danswing.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top