Skip to content

Straatspeeldag 10 juni 2015

3 juni 20152 minute read

Wassenaar – Wij als Stichting Jeugd en jongerenwerk Wassenaar (SJW) organiseren de Straatspeeldag in Wassenaar. Deze dag is bedoeld om de jeugd in en om Wassenaar bewust te maken van het belang van beweging en het plezier hiervan. Op deze dag gaat de zender Nickelodeon van 12 uur ’s middags tot en met 17 uur ’s middags op zwart. Door deze actie heeft de jeugd eerder de neiging om naar buiten te gaan en dan is het aan ons om ze op te vangen op een leuke en leerzame manier. Op woensdag 10 juni van 12.00 tot 17.00 zorgen wij voor een leuke, sportieve Straatspeeldag aan de Hofcampweg. Jongeren van tussen 0 en 26 jaar zijn van harte welkom.

Door de enquêtes die de stagiaires van de SJW hebben uitgedeeld, zijn we tot de conclusie gekomen dat er behoefte is aan een Straatspeeldag. Ook door het project “SJW Actief” elke woensdag, donderdag en vrijdag uit te voeren, hebben we ontdekt dat er veel vraag naar is.

Door deze dag te organiseren, laten wij de jeugd door leuke activiteiten samen spelen en leren we ze tegelijkertijd hoe belangrijk lichamelijke beweging is. Door deze activiteiten krijgen de kinderen ook sneller de kans om hun sociale kring uit te breiden. Op deze dag zullen er ook diverse kraampjes staan met informatie over alle onderwerpen die belangrijk zijn voor de opvoeding en de ontwikkeling van uw kind.

Kom kijken naar diverse workshops en andere leuke activiteiten.

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top