Skip to content

Kinderboerderijen Actief Toer

6 juni 20152 minute read

Wassenaar – De maand juni is crowdfundingsmaand voor kinderboerderijen. In de maand juni zijn veel kinderboerderijen druk bezig met de crowdfundingsactie: Kinderboerderijen Actief Toer. Iedere kinderboerderij spaart om een wens in vervulling te laten gaan. Gedurende de actieweek, 13 – 21 juni, worden er allerlei activiteiten op de kinderboerderij georganiseerd. Op die manier willen de kinderboerderijen zoveel mogelijk geld ophalen en laten zien wat voor geweldige plek de kinderboerderij is.

Een donatie voor een leuke tegenprestatie
Via www.voorjebuurt.nl/kinderboerderijen kan iedereen een donatie doen voor een kinderboerderij naar keuze.

Deelnemende kinderboerderijen
Dit jaar doen 23 kinderboerderijen mee aan de actiemaand. Iedere kinderboerderij heeft een eigen spaardoel. Een paar voorbeelden: vervanging konijnenhokken, een plantenkas, nieuwe parasols, wandspeelbord, speel en spel toestellen, konijnenkraamkamer, inrichting koffiehoek, verharde paden.

De deelnemers:
Den Haag Gagelhoeve – Herweijerhoeve – Kakelhof – Landzigt – Molenweide – Nijkamphoeve – Op den Dijk – Reigershof – Schildershoeve – ‘t Waaygat – Woelige Stal
Den Helder De Helderse Vallei
Duiven Horsterpark
‘s Gravenzande Kreekboerderij
Hoogeveen Sterrenhoeve
Leiden Merenwijk
Leidschendam Rusthout
Rijswijk Het Akkertje
Voorburg Essesteijn
Warmond Kloosterhof
Wassenaar KB Wassenaar
Zoetermeer Balijhoeve – Buitenbeest
Het overzicht is te vinden op www.kinderboerderijenactief/actief-toer

Fonds 1818 verdubbelt bijdrage
Fonds 1818 verdubbelt het opgehaalde bedrag van de kinderboerderijen in haar werkgebied. Het bedrag dat op 1 juli is opgehaald, wordt verdubbeld (met een maximum van €1000 per kinderboerderij). Uw euro is dus 2euro waard!

Opbrengst 2014
In 2014 hebben 18 kinderboerderijen dankzij de Kinderboerderijen Actief Toer en met steun van Fonds1818 hun wens in vervulling kunnen laten gaan. Totale opbrengst €30.536.

De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van Stichting Ondernemende Kinderboerderijen

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top