Skip to content

Kleurrijke voorstelling Dansstudio Snel & Lenig

10 juni 20152 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdagavond en zondagmiddag waren er weer de jaarlijkse voorstellingen van Dansstudio Snel en Lenig. Thema dit jaar was “Over The Rainbow”. Er werd in 6 achtereenvolgende blokken gedanst. Per blok stond een attribuut centraal. Of het nu een blauwe pet, een roze hoepel of een gele bal was. Het werd bijzonder knap in een dans verwerkt.

De leerlingen en de docenten leven elk jaar weer naar de voorstellingen toe. Iedere keer is het namelijk weer een klein feestje. Het was nu ook weer erg gezellig achter de schermen. En dat kon je goed zien op het podium. De leerlingen straalden en hadden plezier in het dansen. Het was een hele mooie show om te zien.

Erg goed en indrukwekkend was de openingsdans van dansdocenten Asuka Watanabe, Laura Cappetti en Joëlle van Schijndel. Ook waren er veel kinderen met een eigen stukje solo dans. Spannend voor hun maar zeker verdiend. Wij zijn super trots op al onze leerlingen en hopen dat wij volgend jaar weer zo’n mooie voorstelling gaan neerzetten.

Vanaf deze week zijn er weer normale lessen tot aan de zomervakantie.

Dus kom gerust langs voor een proefles en doe mee volgend jaar.

Na de zomervakantie beginnen de lessen weer vanaf de eerste schooldag. Ook dan is er weer de gehele maand een actie maand bij Sportvereniging Snel en Lenig. Voor meer informatie kijk op onze site: www.snelenlenig.nl

Nieuwsgierig geworden: binnenkort komen er foto’s op onze site te staan van de voorstelling of kijk op onze facebook pagina:

Ballet En Streetdance Wassenaar

Voor verdere informatie: dans@snelenlenig.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top