Skip to content

Nationale Straatspeeldag door Stichting Jeugd en Jongerenwerk Wassenaar

12 juni 20152 minute read

Wassenaar – Op woensdag 10 juni was het zover, springkussens, waterglijbaan, SJW Actief en gezellige muziek. In samenwerking van Talentum heeft de SJW werd de buitenspeeldag 2015 georganiseerd. De medewerkers van de SJW stonden om 10 uur klaar op de Hofcampweg om de muziekinstallatie, de springkussens en de tent op te zetten en verdere voorbereiding klaar te zetten.

Rond 12 uur kwamen de medewerkers van Talentum aan die hun voorbereiding klaar hebben gezet. Toen alles klaar stond was het wachten op publiek. De grote gekleurde springkussens waren voor iedereen goed zichtbaar en trok al gauw bezoekers. Rond 1 uur stond de Hofcampweg vol met kinderen en ouders die het allemaal naar hun zin hadden. De superstormbaan en de waterslide waren deze dag erg populair en werden het vaakst bezocht en steeds ook bezet met kinderen. Kortom een druk bezochte dag om nooit meer te vergeten. Heel veel ouders op kleedjes om hun kroost in de gaten te houden.

Daarnaast bood SJW actief sport en spel voor de kinderen, zo konden de kinderen lekker voetballen met de medewerkers van de SJW en konden anderen vrij skaten op de skatebaan. Ook was er nog een springkussen voor de kleinere kinderen die het daardoor ook naar hun zin hadden. Talentum gaf demonstraties voor tuimeljudo en daarnaast ook les in tuimeljudo. De hele dag door was er muziek aanwezig op het evenement wat de sfeer ten goede deed. In totaal waren er maar liefst 480 bezoekers verdeeld over de dag!

Wij danken tuincentrum “Bos” voor het sponsoren van een waterpomp voor de waterslide. En natuurlijk danken wij Roger van de SJW die met zijn muziekapparatuur paraat kon staan op deze enerverende dag. Verder danken wij de medewerkers van de SJW en Talentum die hielpen bij dit evenement. Natuurlijk alle tieners en kids die zich enorm vermaakt hebben, al met al was het een geslaagde dag.

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top