Skip to content

Winnaar reischeque Farm Fair

15 juni 20152 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 13 juni is de winnaar bekend geworden van de prijsvraag uitgeschreven op de Farm Fair te Voorschoten. Travel Counsellor Judy Heins verraste Anne-Marie Timans Borneman uit Wassenaar met een mooie bos bloemen en een reischeque. Anne-marie gaat regelmatig op reis en kan haar prijs bij een volgende reis goed besteden. De bestemming moet nog uitgekozen worden maar Vietnam staat hoog op het verlanglijstje.

Judy Heins is aangesloten bij Travel Counsellors, een wereldwijde organisatie met meer dan 1200 van huis uit werkende reisadviseurs.

Het samenstellen van een ideale reis lijkt gemakkelijk maar kost vaak veel tijd en voorbereiding. Judy beschikt over de kennis en ervaring om een passende reis te vinden voor elke klant. Zij beschikt over een uitgebreid wereldwijd assortiment, contacten met een groot aantal gerenommeerde touroperators in binnen- en buitenland en een eigen systeem met losse vluchten, accommodaties transfers, excursies en autohuur.

“Ervaar het gemak van een persoonlijke reisadviseur, ik neem u graag het werk uit handen en ga op zoek naar een reis die bij u en uw wensen past. Deze service kost u niets extra’s en u heeft een vast aanspreekpunt. Ik ben 7 dagen in de week bereikbaar zowel overdag als ’s avonds”.

U kunt telefonisch of per email contact opnemen en aangeven wat uw wensen zijn of U kunt een afspraak maken zodat de wensen doorgenomen kunnen worden op tijd en plaats het u het beste uitkomt.

Judy is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
Neem eens een kijkje op haar website of facebookpagina.
www.travelcounsellors.nl/judy
www.facebook.com/JudyHeinsTC

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top