Skip to content

Talentum op Smaakvol Wassenaar

18 juni 201555 second read

Wassenaar – Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni vond Smaakvol Wassenaar plaats. Een culinair evenement bij raadhuis ‘De Paauw’. Zondag stond in het teken van kinderen. Smaakproefjes, kookkunst, schilderen, kickboksen tal van activiteiten waren er te doen voor kinderen. Zelfs het podium werd gevuld met optredens van kinderen.

Zo ook de kinderen van onze cursus ‘Muzieklessen voor beginners’. Samen met juffrouw Judien lieten Kim, Jasmijn, Sharon, Liselotte, Johnny en Tess zien wat ze in vijf weken hebben geleerd. Alle instrumentjes die ze afgelopen vijf lessen in de handen hebben gehad kwamen aanbod tijdens hun voorstelling. Hoe knap is het om en een liedje te zingen naast je eigen ritme op een instrument te spelen en dat geleerd in 5 weken tijd! Super spannend om dit ook nog eens voor een groep vreemde mensen te doen. Wij zijn trots! Goed gedaan!!

Talentum had een mooi plekje gekregen op het evenement, waar ze kinderen de gelegenheid boden om appelflappen te bakken, smaakproefjes te doen en kunst van marsepein te maken.

Rond drie, vier uur was het topdrukte in de Talentum tent. Wat hebben we genoten van alle enthousiaste kinderen!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top