Skip to content

Aanmelden voor de scootmobieltocht naar Meijendel kan nog

23 juni 20150 second read

Wassenaar – Op woensdag 8 juli a.s. organiseert de Stichting Gehandicapten Wassenaar (SGW) haar eerste scootmobieltocht. Nadat de scootmobielen op het parkeerterrein bij Sterrenbad/Sportplaza door Welzorg zijn gecheckt op bandenspanning en accu, is het vertrek gepland om 13.30. Wethouder Inge Zweerts de Jong zal het startsein geven. De tocht gaat langs rustige wegen, lanen en straten naar Boerderij Meijendel, waar de deelnemers van een kopje koffie of thee met gebak zullen kunnen genieten.

Na drie kwartier pauze, tijdens welke ook nog het bezoekerscentrum van Dunea kan worden bezocht, vertrekt de groep weer richting Sterrenbad, maar nu langs een andere route. De lengte van de totale route bedraagt 12,6 km.

Wassenaarse scootmobielers kunnen zich aanmelden bij SGW bestuurslid Herman de Bruijn, Cornelis de Wittstraat 44, telefoon 06-42834751 of email hermanj.de.bruijn@gmail.com.

Voorwaarde is wel dat wordt beschikt over een scootmobiel die minimaal 13 km per uur kan rijden. Na aanmelding zal men een inschrijfformulier ontvangen, waarop een aantal voor de organisatie noodzakelijke gegevens genoteerd moeten worden. Omdat er niet meer dan 25 scootmobielers mee kunnen met het uitje, zal de inschrijving worden gesloten zodra dit aantal aanmeldingen binnen is. Het bestuur van de SGW heeft de kosten voor dit uitje vastgesteld op € 5.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top