Skip to content

Burgemeester feliciteert 60-jarig bruidspaar Fokke-Voorham

1 juli 20152 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 4 juli bezoekt burgemeester Jan Hoekema de heer en mevrouw Fokke-Voorham om hen te feliciteren met hun diamanten bruiloft. Het bezoek aan het echtpaar is om 11.00 uur tijdens de koffietafel in Paviljoen Waterfront, Rietpolderweg 13 in Leidschendam.

De heer en mevrouw Fokke-Voorham gaven elkaar het jawoord voor de ambtenaar van de burgerlijke stand in Wassenaar op 4 juli 1955. Zij hebben elkaar destijds leren kennen via de kerk Marlot in Den Haag en komen beiden uit Wassenaar. Mevrouw Voorham heeft haar hele leven op de Wittelaan gewoond, eerst op nummer 19a en daarna op nummer 21.

Meneer Fokke werkte als timmerman bij de gemeente Den Haag en werd later bevorderd tot technisch opzichter. Voor zijn 40-jarig jubileum bij de gemeente Den Haag ontving hij in 1983 een Koninklijke Onderscheiding. Mevrouw heeft als coupeuse bij verschillende families gewerkt en uiteraard maakte zij haar eigen trouwjurk.

De heer Fokke heeft altijd actief gesport bij SV Wassenaar, voetballen en honkbal. Hij was eveneens bestuurslid van de Honkbal-commissie. Meneer werkt graag in zijn groentetuin en voorziet vele families van groente. Zijn kleinkinderen trakteert hij graag op aardbeien uit eigen tuin.

Mevrouw heeft gesoftbald en tennist nog steeds. Het echtpaar is zeer sportief; samen leggen zij heel wat kilometers op de fiets af.

Het echtpaar heeft vier kinderen, drie dochters en een zoon, zeven kleinkinderen en vier achter kleinkinderen.

Tags

BruidspaarBurgemeesterWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top