Skip to content

Presentatie boek Den Deijl in Stijl! Op 1 juli in de Paauw

1 juli 201559 second read

Wassenaar – Op woensdag 1 juli wordt het boek gepresenteerd Den Deijl in Stijl! in De Paauw. In het boek staan persoonlijke herinneringen van Wassenaarders over Huize Den Deijl. De overhandiging van het eerste exemplaar door wethouder Sabine Verschoor is om 16.30 uur.

Het boekje Den Deijl in stijl! bevat ruim twintig portretten van (oud) Wassenaarders. Het zijn stuk voor stuk lezenswaardige verhalen, waarvan sommige teruggaan tot de jaren ‘30 van de vorige eeuw. Maar ook recente herinneringen staan er in, verteld door de laatste uitbaters en vaste gasten van het hotel restaurant Den Deijl.

Respect en inspiratie
Het boek Den Deijl is stijl! is het resultaat van de publiekscampagne. De campagne die liep van 6 mei t/m 20 juni heeft de sentimenten rondom Huize Den Deijl in beeld gebracht met een tweeledig doel: respect naar het verleden en inspiratie voor de kopers. Deze aanpak werd door betrokkenen zeer gewaardeerd.

Het boek Den Deijl in Stijl! bevat 64 pagina’s en is verkrijgbaar tijdens openingstijden op de volgende adressen in Wassenaar, zolang de voorraad strekt.
· Gemeentekantoor, Johan de Wittstraat 45
· Raadhuis De Paauw, Raadhuislaan 22
· Openbare bibliotheek, Langstraat 40
Daarna wordt de digitale versie gepubliceerd op www.wassenaar.nl/dendeijl en kunnen bezoekers het boek downloaden.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top