Skip to content

Wassenaarse Vakantiekampen – Een groot avontuur

10 juli 201541 second read

Wassenaar – Bijna is het alweer zo ver! Het is nog maar iets minder dan een maand voordat de kinderen van de Wassenaarse Vakantiekampen een week vol avontuur gaan beleven. Het WVK-team laat weten helemaal klaar te zijn voor 30 stuiterende kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Uw kind kan daar nog bij!

Van zaterdag 8 augustus tot en met 15 augustus gaat het kamp met een touringcar richting een spannend avontuur in Leusden, bekend om zijn mooie heide en prachtige bossen. De kampweek bedraagt 109 euro en is inclusief vervoer, voeding en huisvesting, en na afloop natuurlijk veel mooie herinneringen!

Voor informatie of voor het opgeven van uw kind kunt u het WVK-team bereiken door een mail te sturen naar wvk.info@gmail.com of te door te bellen naar 06 20101026. Ook de website geeft veel informatie: www.vakantiekampen.tk.

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top