Skip to content

Adelbert College brengt bijna € 70.000 bijeen voor Kika

11 juli 201557 second read

Wassenaar – Met een spetterend vuurwerk werd afgelopen donderdag het actiejaar “Adelbert fietst voor Kika” afgesloten. Kort daarvoor hadden oud – leerling Roy Looman en Rien Schimmel (beiden ambassadeur van KiKa) de cheque ter waarde van € 69.048,14 in ontvangst genomen in het bijzijn van vele honderden belangstellenden. In de aanloop naar de afsluiting van de actie waren de aanwezigen in de stemming gebracht door vele optredens, waaronder die van O’G3NE (Ogene), de winnaars van the Voice of Holland 2014, en DJ Ruud Feltkamp, als acteur en presentator bekend van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden en de GTST Quiz.

Het Adelbert College bestaat dit (bijna afgelopen) schooljaar 60 jaar en had daarom besloten om de leerlingen, ouders en docenten te vragen zich dit schooljaar in te zetten voor KiKa. Het doel was om voor elk jaar van het bestaan € 1000 op te halen.

Een onophoudende stroom van acties kwam op gang waardoor het eindresultaat alle verwachtingen ver overtrof. Enkele van de vele hoogtepunten waren een spinning dag met meer dan 1.500 deelnemers, een theaterdiner op school, een ouderfeest en natuurlijk de daadwerkelijke beklimming van de Alpe d’Huez door een groep van ongeveer 75 leerlingen en docenten.

Tags

AdelbertWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top