Skip to content

Honkballers S.V. Wassenaar winnen marathonpartij

13 juli 20152 minute read

Wassenaar – De honkballers van SVW zijn met een overwinning de zomerstop in gegaan in Vlaardingen werd Holy Gophers Combinatie na een marathonpartij met 21-19 verslagen. De laatste wedstrijd voor de zomerstop speelde SVW tegen HGC, een ploeg waar zeker rekening mee gehouden moet worden.

Het werd een wedstrijd met maar liefst 40 runs. Vincent van Veen was de startende werper voor de ploeg van coach Harvin Gumbs. Van Veen had een zware middag, hij hield het 5+ innings vol op de heuvel maar werd flink geraakt door HGC. De slagploeg van SVW was gelukkig ook goed op stoom met als hoogtepunt wederom “back to back homeruns” van Curtis Duinkerk en Raizen Albertsz.

Nadat van Veen de heuvel had verlaten nam Sherman Gario het werpen over, Gario had de thuisploeg iets meer onder controle maar HGC bleef gevaarlijk. SVW dacht de overwinning binnen te hebben nadat het een voorsprong van 21-15 had genomen in de eerste helft van de 9de inning. Maar HGC vocht zich terug tot 21-19 wat gelukkig voor alles wat groen een warm hart toe draagt de eindstand werd.

Werpcijfers:
Vincent van Veen: 1x 3-slag | 3x 4-wijd | 9 honkslagen tegen
Sherman Gario: 0x 3-slag | 0x 4-wijd | 12 honkslagen tegen

Slaggemiddeldes:
Curtis Duinkerk: 4 uit 5 (homerun)
Raizen Albertsz: 2 uit 5 (homerun)
Sigmar Eusticia: 3 uit 7
Kelvi Martinez: 2 uit 3
Jason Jakobus: 2 uit 5
Beer Berkenfeld: 2 uit 4

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top