Skip to content

Harpklanken uit de barok in de Dorpskerk

15 juli 201533 second read

Wassenaar – Zaterdag, 25 juli, geeft de harpiste Wendy Rijken het Promenadeconcert van die dag in de Dorpskerk. Van 16.00 tot 16.30 uur. De toegang is vrij.

Om deze serie in stand te houden is er na afloop van het concert een collecte. Wendy Rijken studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en werkt sindsdien met veel succes samen met verschillende symfonie-en harmonie orkesten en kamermuziekgezelschappen. Wendy Rijken speelt al vele jaren in één van de Promenadeconcerten in Wassenaar. De klank van haar prachtige harp, soms fluisterend zacht, soms met felle arpeggio(gebroken)-akkoorden komt wonderwel tot bloei in de mooie akoestiek van de Dorpskerk. Zaterdag speelt Wendy een programma van hoofdzakelijk Engelse barokmuziek.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top