Skip to content

IVN wandeling in De Horsten

20 juli 201533 second read

Wassenaar – Op zondag 26 juli organiseert IVN een natuurwandeling over Koninklijk landgoed De Horsten in Wassenaar.

Vooral in het hoogzomerseizoen is het de moeite waard planten, bloemen, bomen en vogels eens nader te bekijken met een IVN-natuurgids. Het landgoed leent zich uitstekend voor een interessante excursie. Het thema van deze wandeling is “Bloemen en bestuivers”. Verzamelen op de parkeerplaats bij de hoofdingang om 10 uur aan de Papeweg in Wassenaar. Toegang voor De Horsten is 1 Euro.

De wandeling duurt 1½ tot 2 uur, is geheel gratis en toegankelijk voor iedereen. Aanmelden hoeft niet. Verdere inlichtingen bij het IVN Den Haag Rob Meyer tel. 06 20568114 of Monique van den Broek tel. 070 3858676.
Zie ook onze website: www.ivndenhaag.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top