Skip to content

YMCA zomerkamp 2015

20 juli 201549 second read

Wassenaar – Het YMCA heeft een geweldig zomerkamp achter de rug. Het thema was dit jaar “Superhelden”. Alle spelonderdelen stonden in dit thema. Elke tent was een bepaalde superheld.

Dit waren, Batgirl, Fantastic Four, Hawkgirl, Hulk, Ironman, Mega Mindy, Spiderwomen, Superman, Thor, Wonder Girls, Wonder woman en X-men.

Na de jaarlijkse douane, kon het kamp beginnen. Waterspelletje en de waterglijbaan, speurtocht naar de tent-superheld, tent-superheldenlogo verven, inkoopspel, Ren-je-rot, het light-stick-spel, het lavaspel, cape versieren, levend stratego, zwemmen in het subtropische zwemparadijs De Sheg in Deventer en hierna statten, de lichtjes-spooktocht, Survival hindernis, Schuilplaats bouwen, Smokkelspel, dagje Hellendoorn, kampvuur, strippenkaartspeurtocht en de bonte avond. De avondmaaltijden gedurende het kamp bestond uit soep met broodje knakworst, wraps met kip, maïs, saus etc, aardappelen met spinazie, visticks en een eitje, een BBQ, spaghetti, patat met hamburger en tenslotte de door de oudere kinderen gemaakte pannenkoeken.

Het weer gedurende het kamp kan gekenmerkt worden als zeer gewone gemiddelde hollandse weeromstandigheden. Perfect voor de uitvoering van het kampprogramma.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top