Skip to content

Feest mee met Nationale toppers! Bij strandpaviljoen De Zeester

21 juli 201548 second read

Wassenaar – Voor de zevende keer alweer komt de Made in Holland Zomereditie naar strandpaviljoen De Zeester in Wassenaar. Op zaterdag 22 augustus zal vanaf 13 uur het feest weer los barsten. Met optredens van onder andere toppers als Grad Damen, Dean Saunders en Jeronimo zal het weer gezellig druk worden op het terras. Ruim 20 artiesten zullen hun opwachting maken op het podium, Midvliet FM zal voor de gene die er niet bij kunnen zijn het gehele evenement live op de radio uitzenden. We zijn blij dat we weer kunnen rekenen op een geweldige line up, aldus organisator Sébastiaan van Putten.

Zorg dat je op tijd bent, want de ervaring leert dat het terras snel vol loopt. Voor alle optredende artiesten en verdere info kijk je op de website www.mih-zomereditie.nl. Hier zal ook ongeveer 2 weken van te voren een tijdschema geplaatst worden zodat je kunt zien wanneer jouw favoriet op het podium verschijnt. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top