Skip to content

Welpen op zomerkamp in Dymsyrey

21 juli 201558 second read

Wassenaar – De welpen (meisjes en jongens van 7 tot en met 11 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (scouting vWvO) zijn van 11 tot en met 17 juli op zomerkamp geweest in Dymsyrey.

Dymsyrey is een land waar sprookjesfiguren in vrede met elkaar samenleven, alleen helaas nu niet. Want al gauw bleken er vreemde dingen gaande in Dymsyrey. Robin Hood kon namelijk niet meer raakschieten met zijn pijl en boog, de EHBO tovenaars konden niet meer toveren, de zeemeerman(g) niet meer zwemmen en de prinses was haar kroon kwijt. Gelukkig wilden de welpen wel helpen om deze problemen op te lossen en via verschillende spelletjes en activiteiten kwamen de welpen erachter dat Repelsteeltje alle magische krachten had gestolen. Door het repareren van de magische spiegels konden de welpen, Repelesteeltje gevangen nemen en verkleinen. De verschillende sprookjesfiguren kregen hierdoor hun krachten weer terug en iedereen leefde nog lang en gelukkig in Dymsyrey. Benieuwd wat de welpen nog meer doen? Kom dan een keertje proef draaien. De eerste opkomst na de zomervakantie is op zaterdag 29 augustus. (van 14:00 uur tot 16:30 uur). Voor meer informatie over de welpen: welpen@vwvo.nl of voor meer informatie over scouting vWvO: info@vwvo.nl.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top