Skip to content

Monique Schellekens te gast bij Midvliet FM

22 juli 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 26 juli om 12:30 uur komt Monique Schellekens naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar nieuwe single ‘Wijs mij de weg naar jouw hart’ te laten horen. Monique is op 11 mei 1988 geboren in Eindhoven. Vanaf jongs af aan wist ze al dat ze later op het podium wilde staan om mensen te vermaken met haar stem. Op haar elfde begon ze met zangles om zo haar technieken beter te beheersen. Op haar twaalfde deed ze voor het eerst mee aan een talentenjacht en er volgden er meer. Diverse malen wist ze de eerste plaats te bemachtigen. Als tiener trad Monique Schellekens al geregeld op voor een groot publiek en stond ze samen op het podium met artiesten als René Schuurmans en Henk Wijngaard.

Nadat de nu 26-jarige Monique Schellekens onlangs in zee is gegaan met JC-Records/JC-Event, is de release van haar nieuwe single ‘Wijs mij de weg naar jouw hart’ het eerste wapenfeit van deze nieuwe samenwerking. De Eindhovense zangeres werkt al sinds haar jeugdjaren aan de scholing en training van haar stem. Niet voor niets dus dat zij bij vele talentenjachten waaraan zij deelneemt, beslag weet te leggen op de overwinning. Zo kwam haar in 2012 verschenen debuutsingle ‘Als je bij me bent’ voort uit één van die zeges.

Op het label JC-Records is nu haar nieuwe single ‘Wijs mij de weg naar jouw hart’ verschenen. Op 24 mei is de single officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke releaseparty in ‘Ons Café’ te Valkenwaard met gastoptredens van o.a. Frank van Etten, Thom Coppens en Jessica Malfait. Kees Tel schreef en produceerde de single over een schijnbaar onbereikbare liefde. Het is een feestelijke meezinger die bol staat van de gezelligheid. “Modern volks met accordeon en een trance tintje eraan”, aldus Monique. Samen met Jolanda Clement, die de plug en promotie van deze single voor haar rekening neemt, gaat de zangeres op jacht haar muzikale dromen verder te ontwikkelen.

Op zondag 26 juli om 12:30 uur kun je nader kennismaken met Monique Schellekens en natuurlijk hoor je haar muziek.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top