Skip to content

Bert Doorn feliciteert het 60-jarig bruidspaar Bentvelzen-Noordover

23 juli 20152 minute read

Wassenaar – Op woensdag 29 juli feliciteert locoburgemeester Bert Doorn het 60-jarig bruidspaar de heer en mevrouw Bentvelzen-Noordover. Het bezoek vindt om 11.30 uur plaats in hun woning aan de Charlottestraat 9 in Wassenaar.

De heer en mevrouw Bentvelzen-Noordover gaven elkaar het jawoord voor de ambtenaar van de burgerlijke stand in Wassenaar op 29 juli 1955. Mevrouw Bentvelzen heeft haar hele leven in Wassenaar gewoond, de heer Bentvelzen komt uit het Westland.

Het echtpaar heeft elkaar op een ludieke manier leren kennen:
De heer Bentvelzen was tijdens zijn dienstplicht in het ziekenhuis terecht gekomen. Hij verveelde zich, waarop de broeder tegen hem zei: “Stuur dan een kaart naar mijn zus”. Dat deed hij, waarna verkering en een huwelijk volgde.

De heer Bentvelzen heeft zijn gehele werkzame leven in Wassenaar doorgebracht. Eerst als verkoper bij de firma Van der Marel, Lancia dealer, en later bij Autorama, verkoop van caravans. Daarna trad hij in dienst bij Duinrell als beheerder van Camping Duinrell. Zijn laatste werkgever was de gemeente Wassenaar; daar werkte hij als algemeen chauffeur in de buitendienst. Mevrouw Bentvelzen was druk met het opvoeden van vijf kinderen. Later is zij in de zorg gaan werken bij Horst en Vliet, het tegenwoordige SWZ Florence.

Het echtpaar heeft negen kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen.

Tags

BruidspaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top