Skip to content

Hobo en orgel in Promenadeconcerten

23 juli 201540 second read

Wassenaar – A.s. zaterdag, 1 augustus, zullen in het kader van de ‘Promenadeconcerten in de Dorpskerk’ in deze kerk optreden Angela Klein, hobo en Freek Koster, orgel. Van 16.00 tot 16.30 uur.

Toegang:vrij. Na afloop is er een collecte om deze serie in stand te houden. Angela en Freek concerteren ’s zomers al vele jaren in onze Dorpskerk en verrassen ons telkens weer met interessante en prachtig gespeelde muziek. Samen voeren zij zaterdag werken uit van de barokcomponisten Hasse en Händel en van de 18e eeuwse Johann Krebs. Freek begeleidt Angela dan op het Mutin-orgel, beneden in de kerk. Als orgelsolist besluit hij het concert op het grote, Hinsz-van Dam orgel met het machtige Praeludium in E-moll van Nikolaus Bruhns (1665-1679). Hobo en orgel met muziek van het hoogste niveau, a.s. zaterdag in de Dorpskerk!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top